Blue Flower

Camping De Boshoek

Bij het aanschaffen van de caravan kregen we van de dealer een tegoedbon voor een weekend gratis kamperen op camping De Boshoek. Aangezien het mooie weer aanbleef en Appelpop dit jaar niet onze line-up had besloten we er lekker even tussenuit te gaan. 

Met een uurtje rijden reden we het prachtige terrein van deze camping op. De camping omvat twee delen die door een doorgaande, rustige weg wordt doorsneden. Het toercaravan deel bevindt zich in het nieuwe deel en is ruim opgezet. De toegangsweg is breed genoeg en via een prachtig toiletgebouw, een manege, kinderboerderijtje en speelterrein voor kinderen rijden we richting de achterste veldjes.

De velden zelf zijn ruim opgezet en de plaatsen liggen in een halve cirkel langs de rand zodat het middenveld vrij blijft en daardoor het gevoel van een enorme ruimte en privacy geeft. De plaatsen zelf zijn ruim genoeg voor de caravan, de auto en comfortabel zitten. Het dorp is op korte afstand en daar zitten winkels genoeg.

Vanaf de camping lopen diverse fietsroutes naar Putten, Apeldoorn, Ede en Kootwijkerzand. De volgende dag zitten we dan ook op tijd op de fiets en rijden we via de noordkant richting het Kootwijkerzand.

Uiteraard liggen er vele terrasjes langs de route en gelouterd komen we eind van de middag weer op de camping terug.

Zondagochtend zijn we er ook op tijd bij en maken we een ietwat kortere ronde zodat we halverwege de middag terug zijn en heerlijk buiten eten voordat we met een uurtje rijden weer thuis zijn.

Wederom een geslaagd weekend – en deze camping is zeker een aanrader!

120 kilometer