Blue Flower

En ook het nazomerweer blijft goed dus op 21 en 22 september gaan we nog een keer richting de Veluwe.
Angela wil heel graag over de hei dus wordt er een flinke route uitgezocht over de hei bij Ede.

Dus: op zaterdagochtend zijn de tassen gevuld met broodjes, drinken, de accu staat op 100%, de zonnebrand is rijkelijk aangebracht  en de route staat in de Garmin.
Alleen: hoe dichter we bij de hei komen hoe drukker het wordt met fietsers en autos’en eenmaal op het fietspad van de Ginkelse Hei blijkt waarom: vandaag wordt 75 jaar bevrijding herdacht !!!!!!!
Op het moment dat wij aankomen vliegen er net 10 grote transportvliegtuigen over, worden er honderden parachutisten gedropt en zitten mensen overal in de hei te kijken.
Na deze eerste dropping besluiten wij door te fietsen maar dan blijkt het zuidelijke deel van het fietspad afgesloten vanwege kraampjes en het feestterrein dus moeten we onze route ietwat verleggen.
Al gauw rijden we de drukte uit maar in de uurtjes daarna zien we nog met regelmaat de vliegtuigen overkomen en parachutisten gedropt worden…….

Aan het eind van de middag komen we voldaan terug.

De dag erna maken we nog een mooie tocht en besluiten pas aan het eind van de middag weer naar huis te gaan.
(de dag erna zal blijken dat Angela bij de beet die ze heeft opgelopen in haar rechterarm een bacteriële infectie heeft opgelopen en zodoende op maandagochtend 07.00 uur bij de huisartsenpost zit…… dat wordt een kuurtje van een dag of 10……).