Blue Flower

Zoals ieder jaar gaan we ook in dit voorjaar weer naar Grillon – en de vooruitzichten zijn geweldig! Daar zijn we erg blij mee aangezien Angela in deze periode 12 dagen vrij heeft!
En inderdaad – als we aankomen is het 26°C en dat blijft het voor de rest van de tijd!
De caravan staat al snel op het vertrouwde plekje, de supermarket in Valréas wordt snel gevonden en later in de week zorgt de markt in Vaison la Romaine voor lokale verse groenten en fruit.


Dit keer hebben we vooraf onze routes wat aangepast zodat ze wat gevarieerder zijn geworden en dankzij de elektrische fiets van Angela kunnen er ook langere tochten gemaakt worden en zien we ook weer wat nieuwe dingen.
Onderweg zorgen locale boulangeries voor het lekkere eten en terrasjes voor heerlijke koffie en andere versnaperingen.  Wat is het hier toch fantastisch leven!!

En voor het eerst in jaren wordt het zwembad bijna dagelijks door ons gebruikt – niet alleen vanwege de verkoeling maar ook voor het trekken van baantjes.
Daarnaast kopen we een flinke voorraad wijn in – niet alleen voor thuis maar ook met het oog op de komende zomervakantie -  wijn is in Engeland en Ierland behoorlijk prijzig !
Flessen zijn niet de meest handige optie dus besluiten we van onze favoriete wijn een aantal dozen mee te nemen.

En na deze 12 zeer zonnige en ontspannen dagen kunnen we ons gaan voorbereiden op de zomervakantie….