Blue Flower

Camping Corfwater

Wie met regelmaat de reisverhalen op onze website leest weet dat we graag met een camper op pad zijn gegaan. Er werd bij ons thuis dan ook serieus nagedacht over het aanschaffen van zo’n ding. Uiteraard keken we ook naar de mogelijkheid van een caravan en werden er vele folders, boekjes en special beurzen bezocht. Alle informatie werd naast elkaar gezet en na het huren van een caravan wisten we het zeker: het werd een….caravan!

En zo werden wij in januari 2016 de trotse bezitters van een Hobby de Luxe Special Edition.

Na ons vervolgens uitgeleefd te hebben op de benodigde spullen voor het interieur werd hij officieel ingewijd tijdens het Paasweekend.

Aangezien de vooruitzichten goed waren en we dol zijn op de zee kozen we voor camping Corfwater aan de Strandweg in Petten. Na een korte autorit en het laatste stuk binnendoor rijden reden we met zon de camping op en blijkt de mover een waardevolle toevoeging te zijn: de caravan stond snel op zijn plekje! Helaas zijn de plekken niet al te groot – de voortent en dissel van de buren stond praktisch tegen de achterkant van onze caravan waardoor er weinig ruimte om en bij de caravan is om te zitten. Hierdoor liepen de Duitse buren continue langs de caravan of over onze zitruimte…

Het toiletgebouw ziet er prachtig uit en wordt met regelmaat schoon gemaakt. Helaas raakte de riolering verstopt en moesten we uitwijken naar een kleiner gebouwtje bij de receptie. Niet handig als er al zoveel kampeerders zijn. Gelukkig maakt de mooie omgeving veel goed en kunnen we heerlijk uitwaaien op het strand.

Tom speelde ‘s ochtends voor Paashaas en laat in de middag reden we met code oranje (“ga niet met aanhanger of uw caravan de weg op” ….hahahaha) weer richting huis. 

We hebben alleen kleine veranderingen qua indeling in de keukenlades en bovenkastjes aangebracht.

We hebben verder genoten van ons luxe huisje en de eerste 282 kilometertjes zitten erop!